Info

de Creëer een Kick-Ass Leven podcast

Jeanet Wolf neemt je mee op de weg om een Kick-Ass leven te creëren. Jeanet geeft je inspiratie en motivatie en alle dingen die nodig zijn om jouw te helpen bij het creëren van een KICK-ASS leven!
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
de Creëer een Kick-Ass Leven podcast
2017
November
October
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: June, 2016
Jun 30, 2016

In deze aflevering ga ik het hebben over de aftrap van ons nieuwe leven en neem ik je mee in de Sraight-Line business wereld


Eind mei 2016 zijn John en ik gestart met het resultaat programma van de Straight-line business school wat tevens direct de aftrap bleek te zijn van ons nieuwe leven. Wij dachten dat we al eindbazen waren en alles voor elkaar hadden maar we wisten ook dat het beter kon, dat 'het spel' op een hoger niveau gespeeld moet worden om ook echt succesvol te worden. Het bijzonder intensieve resultaat programma zorgt ervoor dat wij in drie maanden enorm grote stappen zetten en oprijzen als personen én met onze business. Stappen die nodig zijn om ook daadwerkelijk een KICK-ASS leven te creëren zoals wij dat voor ons zien. Omdat wij het zelf heel interessant vinden om het verhaal achter succesvolle mensen te horen neem ik je tijdens alle episodes van deze podcast mee vanaf de aftrap van ons nieuwe leven tot en met het KICK-ASS leven als digitale nomaden waar we eind december 2016 definitief mee starten. Daarnaast is het ook ons doel om jullie te inspireren en motiveren en helpen de stappen te zetten om ook echt een KICK-ASS leven te creëren of verder uit te bouwen.

1