Info

de Creëer een Kick-Ass Leven podcast

Jeanet Wolf neemt je mee op de weg om een Kick-Ass leven te creëren. Jeanet geeft je inspiratie en motivatie en alle dingen die nodig zijn om jouw te helpen bij het creëren van een KICK-ASS leven!
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
de Creëer een Kick-Ass Leven podcast
2017
November
October
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: September, 2016
Sep 29, 2016

In deze aflevering vertel ik wat oefenen onder druk met je resultaten doet als het er echt om gaat

 

Een training op het moment dat niemand mee kijkt en dat er niets op het spel staat is vrij comfortabel en zorgt vaak voor goede resultaten. Op het moment dat het er om gaat tijdens bijvoorbeeld een wedstrijd en je hebt nooit geoefend met druk is de kans groot dat het in een keer niet meer zo goed gaat als tijdens de training. Hoe meer je oefent onder druk hoe beter je uitvoering zal worden op het moment dat het er echt toe doet.

 

http://www.kickassleven.nl/

Sep 27, 2016

Vandaag heb ik het over wat zorgen maken over een uitkomst met je doet en hoe je hier met kunt omgaan

 

Zorgen maken over iets, klein of groot, werkt nooit positief mee aan jouw algehele gesteldheid. En daarom wil je er altijd voor zorgen dat je minder of geen zorgen maakt over ogenschijnlijk onbelangrijke zaken. Je moet jezelf hier op trainen maar dan wordt het steeds makkelijker om je minder zorgen te maken en dus een rustiger leven te creëren met grotere resultaten.

 

http://www.kickassleven.nl/

Sep 25, 2016

De aflevering van vandaag gaat over het doel achter beweging en focus op korte termijn resultaat

 

Veel mensen stellen als doel van hun sportroutine dat ze willen afvallen. Dit is een algemeen onspecifiek en lange termijn doel en zorgt er in de meeste gevallen voor dat er op de korte termijn helemaal niets verandert aan de algehele fitheid op de korte termijn. Maar daarom doelen altijd specifiek en meetbaar en zorg naast lange termijn doelen ook altijd voor focus op de korte termijn doelen voor meer succes en ook meer energie en fitheid.

 

http://www.kickassleven.nl/

Sep 23, 2016

In deze aflevering staat de vraag centraal wat jij kan doen om een zaterdagochtend zonder verplichtingen

 

Vraag jezelf eens af op een vrije zaterdagochtend zonder verplichtingen wat je kunt gaan doen maar vooral wat je wilt gaan doen. Veel mensen leven op dat soort momenten vooral door de bewegingen heen zonder zich af te vragen of er meer uit te halen is. Denk voor jezelf eens heel diep na wat het is dat je wilt en wat je daar verder mee kunt bereiken.

 

http://www.kickassleven.nl/

Sep 21, 2016

Vandaag heb ik het over de 10.000 uur regel en of dit garantie voor succes is

 

Meerdere onderzoeken hebben uitgewezen dat de bekende 10.000 uur regel niet heilig is. Er wordt beweerd dat er 10.000uur nodig is om meesterschap te ontwikkelen in een bepaald vakgebied. Inmiddels is duidelijk dat dit niet waar is. Over het algemeen is er zelfs nog veel meer uur nodig om echt absoluut meesterschap te ontwikkelen. Het duurt dus jaren voordat je een vakgebied helemaal meester bent dus wacht niet te lang, maak een goed plan en start vandaag nog!

 

http://www.kickassleven.nl/

Sep 19, 2016

Vandaag een tip hoe je ervoor kunt zorgen dat je minder faalt


Falen is niet altijd leuk maar falen is vaak ook een leermoment om te zien wat je beter had kunnen doen. Je zult altijd blijven falen om verder te komen op de weg richting je doelen maar je kunt het falen wel verminderen. Door vooraf te bedenken wat er mis zou kunnen gaan, niet doemdenken maar puur gekeken naar de feiten, stelt je in staat om vooraf in te spelen op de mogelijke problemen. Zie de mogelijke obstakels en onderneem vervolgens actie!


http://www.kickassleven.nl/

Sep 17, 2016

De aflevering van vandaag gaat over het bepalen van ritmes die voor jou werken


Er bestaat niet maar één dagelijks ritme dat voor iedereen werkt. Iedereen is anders en iedereen heeft ook andere doelen en dromen. Zoek een ritme dat past bij de acties die leiden tot de resultaten die je wilt bereiken.


http://www.kickassleven.nl/

Sep 15, 2016

In deze aflevering heb ik het over wat je kunt doen als plan A niet gaat zoals verwacht


De kans is bijzonder groot dat de meeste plannen niet in een keer het succes opleveren zoals je van te voren had verwacht. Stop je dan met plan A om over te schakelen op een nieuw plan B of gebruik je plan B als hulpmiddel om plan A alsnog te laten slagen?


http://www.kickassleven.nl/

Sep 13, 2016

In deze aflevering geef ik je handvatten om op zoek te gaan naar je ideale werk


De basis is samen te vatten in drie woorden: plezier, geld, flow. Veel mensen gaan naar school en zoeken werk wat in lijn ligt van de opleiding. Het 'hoort' immers zo volgens iedereen. In veel gevallen is na een tijdje het plezier weg, wordt er wel geld verdiend maar is er zeker geen sprake van flow. In het geval van een hobby is er waarschijnlijk wel plezier en flow maar geen geld. Het is dus zaak om iets te creëren waar je plezier aan beleeft, geld mee verdiend en ook nog eens een flow ervaart. In deze aflevering een voorbeeld van mij zelf en tips hoe dit te implementeren in je eigen leven.


http://www.kickassleven.nl/

Sep 11, 2016

Vandaag heb ik het over het belang van focus op wat voor jou écht belangrijk is


Je kunt meerdere doelen hebben in je leven die voor jou belangrijk zijn en dat is heel goed. Je kunt alleen niet alle doelen even belangrijk maken om 'snel' succesvol te worden want als je dat doet zet je overal kleine stapjes terwijl niets écht succesvol wordt. Simpelweg omdat er te weinig focus is per doel. Zorg voor focus op het eerst volgende meest belangrijke doel en maak dat succesvol. Ga daarna pas verder met het volgende hele belangrijke doel!


http://www.kickassleven.nl/

Sep 9, 2016

In deze aflevering vertel ik wat je kunt doen als je omgeving jouw veranderingen niet leuk vindt


Als je bewust kiest voor groei op persoonlijk gebied ga je veranderen. De ik die je al die jaren gecreëerd hebt voor je omgeving gaat veranderen naar een nieuwe vaak veel krachtiger persoon. Zolang jouw omgeving er niet ook voor kiest om door te groeien ontstaat er een steeds groter gat. De kans is bijzonder groot dat jouw omgeving niet op die veranderingen zit te wachten wat voor wrijving kan zorgen. Kies wijs hoe je hiermee om gaat.


http://www.kickassleven.nl/

Sep 7, 2016

Vandaag heb ik het over een verslaving waar steeds meer mensen last van lijken te hebben


De tijden veranderen heel snel en dat biedt enorm veel kansen wat super goed is. Het nadeel alleen van de digitalisering van de wereld is dat steeds meer mensen verslaafd raken. Niet zozeer meer mensen die verslaafd raken aan roken of drank maar verslaafd aan het constant 'aan' moeten staan. De dag beginnen en eindigen met checken van alle notificaties op je telefoon en tussendoor ook nog met enige regelmaat checken of je niets gemist hebt lijkt de dag van veel mensen steeds meer te beheersen.


http://www.kickassleven.nl/

Sep 5, 2016

In deze aflevering heb ik het over hoe je kunt bereiken wat je wilt bereiken


Het hoeft allemaal niet zo heel ingewikkeld te zijn. Wat je doet is, pak pen en papier, focus en schrijf op in welke richting jij je leven wilt laten gaan en stuur regelmatig bij. Neem de controle over je eigen leven!


http://www.kickassleven.nl/

Sep 3, 2016

In deze aflevering vertel ik wat de eerste maand van het straight line business traject voor ons heeft gedaan


Voordat we met het traject van start gingen dachten we vooral op business vlak coaching nodig te hebben. Persoonlijk waren we immers al echte eindbazen, aldus onszelf. Nu een maand verder moeten we daar toch van terugkomen. We veranderen op persoonlijk vlak net zo snel als op zakelijk vlak en dat voelt geweldig! We maken steeds meer impact op onszelf wat ons in staat stelt ook steeds meer impact te maken op de mensen die we coachen en daar doen we het allemaal voor. Mensen helpen bij het creëren van een Kick Ass lijf en een Kick Ass leven.


http://www.kickassleven.nl/

Sep 1, 2016

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe update omtrent de permante wereldreis plannen


Tijdens het opnemen van deze aflevering zit ik lekker op ons buitenbed in het zonnige en zeer warme De Wijk (of all places ;) ). Met het vooruitzicht op 3 weken Tenerife, gewoon omdat het kan, en daarna komt december ineens wel erg dichtbij. Het moment waar we al heel lang naar uitkijken en wat ons ook doet beseffen dat we misschien maar eens wat meer moeten gaan voorbereiden.


http://www.kickassleven.nl/

1