Info

de Creëer een Kick-Ass Leven podcast

Jeanet Wolf neemt je mee op de weg om een Kick-Ass leven te creëren. Jeanet geeft je inspiratie en motivatie en alle dingen die nodig zijn om jouw te helpen bij het creëren van een KICK-ASS leven!
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
de Creëer een Kick-Ass Leven podcast
2017
November
October
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: December, 2016
Dec 30, 2016

Aardig gevonden willen worden is het meest egoïstische dat je kunt doen en kost je vaak ook nog eens onnodig veel energie. Vandaag nieuwe inzichten en twee vragen die jou helpen om te stoppen met altijd aardig gevonden willen worden en écht van waarde te gaan zijn.

 

http://www.kickassleven.nl/

Dec 28, 2016

“Ik weet gewoon dat ik dat ga doen” “Ik ga later ook echt een ander huis kopen” “Ik ga binnenkort ook echt zoeken naar een andere baan” is jezelf voor de gek houden. Iets ‘willen’ of ‘gaan’ doen is totaal iets anders dan het doén. Stop met de bullshit van willen, wensen, hopen en dromen, en start met werkelijk creëren en doén.

http://www.kickassleven.nl/

Dec 26, 2016

Vandaag een gouden tip voor meer rust in je kop.

Internet slokt je aandacht op om je aandacht vervolgens volledig af te leiden. De hele dag ‘on’ zijn is een mega factor voor stress en een gebrek aan je rust in je hoofd.

http://www.kickassleven.nl/

Dec 22, 2016

De drie fases van gewoontes aanleren zijn cruciaal voor het aanleren van een nieuwe gewoonte. En laten we eerlijk zijn, er zijn gewoontes die je hebt die jou niét helpen bij jouw kickassleven. Hoe je daar vanaf komt, hoe je die omvormt tot goed werkende gewoontes, nemen we vandaag door.

 

http://www.kickassleven.nl/

Dec 20, 2016

Vandaag geef ik je 7 zeer waardevolle inzichten die je gaan helpen jouw grote doelen waar te maken, zoals ze ook ons hielpen bij onze grote doelen.

Maak van deze 7 punten een gewoonte, blijf erop focussen en je zult merken dat het een mega verschil gaat maken in het wel of niet bereiken van je doelen.

http://www.kickassleven.nl/

Dec 8, 2016

Vandaag heb ik het over waarom je na 7 keer vallen toch nog een 8ste keer moet opstaan

Waarom zou je nog 7 keer vallen toch nog een 8ste keer opstaan? Het is immers al 7 keer niet gelukt dus wat maakt het dat het nu wel zal lukken? Een ding is zeker, als je niet weer terug opstaat nadat je bent gevallen dan zul je zeker nooit komen waar je wilt komen. Ook wij stonden recent nog op het punt van opgeven maar besloten toch weer op te staan. Hoe vaak ben jij bereid weer op te staan nadat je bent neergegaan?

 

http://www.kickassleven.nl/

Dec 6, 2016

In deze aflevering vertel ik hoe gevaarlijk het is als je alleen maar zit de hele dag

Astronauten verliezen in de ruimte enorm snel heel veel botdichtheid waardoor ze heel zwak terug komen op aarde. Gelukkig herstelt dit op aarde weer heel snel maar ook al kom je nooit in de ruimte dan nog verlies je elk jaar een beetje van je botdichtheid. Een manier om dit proces te vertragen is door beweging. Probeer vooral niet hele dagen te zitten en zo min mogelijk te bewegen maar beweeg minimaal 30 minuten per dag en sport meerdere keren per week. Hoe waardevol vind jij jouw lijf?Hoe kom jij aan genoeg beweging per dag?

 

http://www.kickassleven.nl/

Dec 4, 2016

In deze aflevering vertel ik wat het effect is van krachtig denken op je lijf in bepaalde situaties

Stel je voor dat jij een schoonmaker bent en je krijgt precies per taak te horen wat het positieve effect is op je lichaam. Een vriend van je is ook schoonmaker maar heeft niets te horen gekregen en is zich niet bewust van deze positieve effecten. De kans is zeer groot dat jij na een paar maanden goede fysieke progressie hebt gemaakt en jouw vriend nog exact hetzelfde is. Dit heeft alles te maken met de manier van denken over jezelf. Als jij weet dat ergens positieve gevolgen aan hangen zul je daar ook bewust naar gaan leven. Hoe denk jij in het vervolg over jezelf?

 

http://www.kickassleven.nl/

Dec 2, 2016

Vandaag heb ik het over een werkbare manier om met problemen om te gaan

Mocht zich een probleem voordoen heb je de keuze om hier heel erg van te balen en er heel erg over te gaan nadenken zonder concrete actie. Een andere, veel beter werkbare, manier om er mee om te gaan is door heel kort te analyseren wat het probleem is om vervolgens direct door te pakken richting mogelijke oplossingen. Wat doe jij in het vervolg als zich een probleem voordoet?

 

http://www.kickassleven.nl/

1