Info

de Creëer een Kick-Ass Leven podcast

Jeanet Wolf neemt je mee op de weg om een Kick-Ass leven te creëren. Jeanet geeft je inspiratie en motivatie en alle dingen die nodig zijn om jouw te helpen bij het creëren van een KICK-ASS leven!
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
de Creëer een Kick-Ass Leven podcast
2017
November
October
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: October, 2017
Oct 28, 2017

Dit keer zijn de rollen omgedraaid. Ik werd geïnterviewd door Sjanett de Geus van De Transformatie Academie Podcast (TAP)

De credits voor deze aflevering en de volgende tekst zijn voor TAP.

Hoe word je digitale nomade in business class met Jeanet Wolf

Jeanet brak in 2012 haar rug door een val van een paard. En dit was voor haar het perfecte excuus om eindelijk de wereld te laten weten wat ze het liefste zou willen doen: samen met haar man als digitale nomaden permanent reizen en werken. En dan heb ik het niet over low-budget reizen of travelbloggers die hotspots bespreken, maar gewoon met z’n tweeën in een gigantische villa op een tropische locatie een succesvolle online onderneming opbouwen. Dat zijn ze dan ook al anderhalf jaar met groot succes aan het doen.

We bespreken onder andere waarom het belangrijk is om je te omringen met mensen die net een stapje verder zijn dan jij, wat het nut is van een goede coach en waarom luisteren naar het nieuws overbodig is.

Ik ken Jeanet uit haar tijd als personal trainer en bikini fitness model en volg haar lifestyle en business transformatie al vanaf het begin op hun social media kanalen. Onwijs inspirerend! En dus tijd voor een interview.

Ik vond het echt super gaaf om de parallellen te zien tussen haar reis en zowel die van mij, als van Maaike (en LoveFitFood). Wat begint als ‘mensen helpen naar een optimale (en slankere) versie van zichzelf’ eindigt in het creëren van je droomleven en het kweken van een mindset die daarvoor kan zorgen.

Meer afleveringen van de Transformatie Academie podcast luister je hier ->> https://itunes.apple.com/us/podcast/transformatie-academie-podast/id1291208063?mt=2

Oct 3, 2017

Op jonge leeftijd begon hij met het lezen van heel veel boeken. Boeken die hem beter maakte in wat hij wilde, die hem inspiratie en kennis boden. Boeken die hem zouden helpen zijn doelen waar te maken en uit te stijgen boven het gemiddelde.

Met al die kennis besloot hij niet alleen zichzelf verder te ontwikkelen maar om ook alle mensen om hem heen verder te laten groeien.

Lex Krishnadath is 18 jaar en richtte vanuit zijn kennis en passie www.hetlevendeboek.nl op om zijn lezer en volgers te helpen bij het bereiken van hun doelen.

Lex is vandaag te gast in onze podcastshow om te vertellen wat hij doet, wie hij is en hoe hij jou kan helpen.

Ook gaan we in op zijn heftige verhaal waarin hij met karate een hersenschudding op liep en daardoor langere tijd niets kon en niets mocht. Wat hij in die periode van rust ontdekte was bizar.

Wat Lex ontdekte en hoe hij dat heeft omgebogen in iets heel positiefs, wat ook nog eens veel andere mensen verder helpt, hoor je in de aflevering van vandaag.

Meer over Lex vind je op www.hetlevendeboek.nl

1