Info

de Creëer een Kick-Ass Leven podcast

Jeanet Wolf neemt je mee op de weg om een Kick-Ass leven te creëren. Jeanet geeft je inspiratie en motivatie en alle dingen die nodig zijn om jouw te helpen bij het creëren van een KICK-ASS leven!
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
de Creëer een Kick-Ass Leven podcast
2017
November
October
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: Page 1
Oct 3, 2017

Op jonge leeftijd begon hij met het lezen van heel veel boeken. Boeken die hem beter maakte in wat hij wilde, die hem inspiratie en kennis boden. Boeken die hem zouden helpen zijn doelen waar te maken en uit te stijgen boven het gemiddelde.

Met al die kennis besloot hij niet alleen zichzelf verder te ontwikkelen maar om ook alle mensen om hem heen verder te laten groeien.

Lex Krishnadath is 18 jaar en richtte vanuit zijn kennis en passie www.hetlevendeboek.nl op om zijn lezer en volgers te helpen bij het bereiken van hun doelen.

Lex is vandaag te gast in onze podcastshow om te vertellen wat hij doet, wie hij is en hoe hij jou kan helpen.

Ook gaan we in op zijn heftige verhaal waarin hij met karate een hersenschudding op liep en daardoor langere tijd niets kon en niets mocht. Wat hij in die periode van rust ontdekte was bizar.

Wat Lex ontdekte en hoe hij dat heeft omgebogen in iets heel positiefs, wat ook nog eens veel andere mensen verder helpt, hoor je in de aflevering van vandaag.

Meer over Lex vind je op www.hetlevendeboek.nl

0 Comments
Adding comments is not available at this time.