Info

de Creëer een Kick-Ass Leven podcast

Jeanet Wolf neemt je mee op de weg om een Kick-Ass leven te creëren. Jeanet geeft je inspiratie en motivatie en alle dingen die nodig zijn om jouw te helpen bij het creëren van een KICK-ASS leven!
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
de Creëer een Kick-Ass Leven podcast
2017
November
October
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: October, 2016
Oct 31, 2016

In deze aflevering leg ik uit waarom wijze mensen hun doel anders benaderen en wat WOOP daar mee te maken heeft


Het is belangrijk om de overtuiging te hebben dat je je doel gaat behalen maar het is nog belangrijker dat je je beseft dat er op weg naar je doel van alles fout gaat. Als je dit beseft en hier goed mee om kunt gaan is de kans op succes heel groot en WOOP kan je daarbij helpen.


http://www.kickassleven.nl/

Oct 29, 2016

Vandaag vertel ik hoe je kunt omgaan met druk voor bijvoorbeeld een belangrijke lezing of examen


Je kunt nog zo goed geleerd hebben voor dat examen of je kunt je tekst nog zo goed kennen voor die ene lezing maar als je stijf staat van de spanning zal er op het moment zelf bijzonder weinig uit je komen. Hoe je je zelf kunt trainen om om te gaan met de druk, ja het is trainbaar, kun je horen in deze aflevering.


http://www.kickassleven.nl/

Oct 27, 2016

In deze aflevering heb ik over een cliché die wel absoluut waar is


Er bestaat een inmiddels hele beroemde uitspraak: Als je denkt dat je het kunt of als je denk dat je het niet kunt, je hebt altijd gelijk. Als jij denkt dat je niet kunt afvallen dan zal je er ook (onbewust) alles aan doen om te zorgen dat je niet afvalt. Maar als je denkt dat je wel kunt afvallen dan zul je al het nodige doen om te zorgen dat je wel afvalt. En zo is het in elke situatie, denk niet in beperkingen maar zie de mogelijkheden. Je kunt echt altijd veel meer dan je denkt!


http://www.kickassleven.nl/

Oct 25, 2016

Vandaag heb ik het over waarom blijven doen wat je altijd al doet je in de meeste gevallen niet verder zal helpen


Naarmate de jaren vorderen slijten patronen en gewoontes steeds dieper in de dagbesteding van mensen met als gevolg dat er grote kansen gemist worden. Kansen om te doen wat je echt wilt, wat je echt gaaf vindt maar door de alledaagse sleur misschien durft. Of nog erger, omdat het einde van je leven nadert en er nu niets meer aan te veranderen is. Kijk kritisch naar wat je doet en wat je echt wilt. Als dit niet in lijn ligt met elkaar start dan vandaag nog!


http://www.kickassleven.nl/

Oct 23, 2016

In deze aflevering vertel ik over waarom je constant je eigen grenzen moet blijven verleggen


De kans is groot dat jij meerdere doelen hebt die je wilt bereiken. De enige manier om daar te komen is door steeds een stapje verder te zetten dan dat fijn voelt en je lichaam te dwingen in overcompensatie. Blijft steeds je grenzen verleggen en je kunt veel meer bereiken dan je nu misschien voor mogelijk houdt.


http://www.kickassleven.nl/

Oct 21, 2016

In deze aflevering vertel ik waarom je voor brandstof moet zorgen om een tevreden leven te zorgen


Als je er voor kiest om een 100% stress vrij leven te willen leiden en je doet daar alles voor dan kan dat een zekere mate van ontspanning geven maar levert nooit de grootst mogelijke resultaten op. Enige vorm van stress, fysiek en mentaal, lijkt op het moment zelf wellicht een obstakel maar is noodzaak om steeds een level verder te komen.


http://www.kickassleven.nl/

Oct 19, 2016

Vandaag vertel ik hoe iedereen in staat is grote dingen te doen en een geniaal leven kan creëren


Veel mensen leven in de illusie dat grote doelen bereiken alleen is weggelegd voor andere mensen. Die mensen hebben het gevoel vast te zitten in hun eigen leven zonder echte doelen. News flash, ook die mensen kunnen een geniaal leven creëren en grote resultaten bereiken. Het begint bij de keuze om ervoor te gaan, bepaal waarin jij goed wilt zijn en geloof dat je het kunt. Er is veel meer mogelijk dan je nu misschien denkt!


http://www.kickassleven.nl/

Oct 17, 2016

Vandaag heb ik het over dé methode om je IQ met 15 punten te verlagen


We leven in een geweldige tijd met meer mogelijkheden dan ooit. Het nadeel hiervan is dat heel veel mensen 24/7 online zijn en altijd in de reactie modus. Deze modus zorgt ervoor dat minder nadenken vereist is en je IQ minder wordt. Je kunt dit voorkomen en in deze aflevering vertel ik je enkele goede tips hiervoor.


http://www.kickassleven.nl/

Oct 15, 2016

In deze aflevering vertel ik waarom je gewoon moet starten met doen in plaats van wachten totdat je het juiste gevoel hebt


Een eigenschap van de mens is wachten met een vervelende of oncomfortabele taak totdat het goede gevoel er is. Verassing, dat goede gevoel gaat vaak niet komen. Een manier om het juiste gevoel op te wekken is door gewoon te starten. Een handig hulpmiddel hierbij is de '5 minute take off'. Start een oncomfortabele taak voor slechts 5 minuten en oordeel daarna of je verder gaat of niet. Wat denk jij wat de uitkomst is?


http://www.kickassleven.nl/

Oct 13, 2016

In deze aflevering vertel ik waarom je nooit moet toegeven aan angst en hoe je beter met angst kunt omgaan


Een trein die 200km/h over het spoort rijdt kan nooit na een vingerknip stilstaan, de bewegingsenergie moet eruit en dit duurt enkele momenten. Zo is het ook met angst in de mens. Als je veel angst ervaart in en bepaalde situatie kun je niet een keer angstloos zijn door te zeggen, rustig maar jongen, kalmeer maar even. Ik vertel je in deze aflevering wat je in spannende situaties veel beter kunt doen.


http://www.kickassleven.nl/

Oct 11, 2016

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe update omtrent de permante wereldreis plannen


Inmiddels zijn we dit jaar een aantal proefreisjes verder en komt het moment van de definitieve reis wel erg dichtbij. Misschien moeten we nu toch echt maar eens wat serieuzer gaan voorbereiden...


http://www.kickassleven.nl/

Oct 9, 2016

In deze aflevering deel ik 2 tips + een bonus tip over het ontwikkelen van een krachtig concentratie fundament


Om heel veel dingen op een goede manier gedaan te krijgen in zo min mogelijk tijd is een concentratie fundament van essentieel belang. Luister naar de tips en maak jouw persoonlijke concentratie fundament. Heb je zelf nog tips of vragen? Deel dit met ons via

http://www.kickassleven.nl/

Oct 7, 2016

Vandaag heb ik het over cafeïne en wat het met je energie niveau doet


Cafeïne wordt door veel mensen als wondermiddel gezien waardoor je niet moe wordt en lekker kunt doorbeuken. In zekere zin is dit zo omdat genoeg cafeïne een groot energie gevoel kan geven. Wat de meeste mensen niet weten is dat dit geleende energie is en niet anders doet dan vermoeidheid maskeren terwijl je 'onderhuids' alleen maar vermoeider wordt. Een goede bak koffie is zeker aan te raden maar let vooral op je herstel en rust zodat het geen noodzakelijk kwaad wordt om te kunnen functioneren.


http://www.kickassleven.nl/

Oct 5, 2016

In deze aflevering heb ik het over de angst voor verandering en hoe je hiermee om kunt gaan


Het kan super comfortabel zijn om te blijven doen wat je altijd al deed omdat je in dat geval weet waar je aan toe bent. Elke verandering brengt nieuwe (fysieke) situaties met zich mee met daarbij de (mentale) angst voor het onbekende. Als je bereidt bent om uit je angst te komen om in de fysieke wereld door de oncomfortabele situaties heen te boksen dan ben je in staat hele grote doelen te bereiken.


http://www.kickassleven.nl/

Oct 3, 2016

Vandaag heb ik het over het zijn van leider om je doelen te bereiken


Een goede leider heeft het overzicht, daadkracht en de wil om te doen wat nodig is waar anderen afhaken. Wees een leider voor je eigen doelen. Creëer overzicht in wat je wilt bereiken, wees daadkrachtig in het uitvoeren van de acties en doe altijd wat nodig is om te bereiken wat je wilt bereiken ongeacht wat anderen er ook van zeggen!


http://www.kickassleven.nl/

Oct 1, 2016

In deze aflevering vertel ik wat het verschil is tussen naïeve passie en geïnformeerde passie


Wanneer je een groot doel hebt en al helemaal voor je ziet hoe het moet worden maar na het eerste obstakel al afhaakt kun je spreken van naïeve passie. Wanneer je hetzelfde grote doel voor je ziet maar weet dat er veel obstakels gaan komen en je gaat daar mee om, dan kun je spreken van geïnformeerde passie. Voor welke passie kies jij?


http://www.kickassleven.nl/

1