Info

de Creëer een Kick-Ass Leven podcast

Jeanet Wolf neemt je mee op de weg om een Kick-Ass leven te creëren. Jeanet geeft je inspiratie en motivatie en alle dingen die nodig zijn om jouw te helpen bij het creëren van een KICK-ASS leven!
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
de Creëer een Kick-Ass Leven podcast
2017
November
October
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: 2016
Dec 30, 2016

Aardig gevonden willen worden is het meest egoïstische dat je kunt doen en kost je vaak ook nog eens onnodig veel energie. Vandaag nieuwe inzichten en twee vragen die jou helpen om te stoppen met altijd aardig gevonden willen worden en écht van waarde te gaan zijn.

 

http://www.kickassleven.nl/

Dec 28, 2016

“Ik weet gewoon dat ik dat ga doen” “Ik ga later ook echt een ander huis kopen” “Ik ga binnenkort ook echt zoeken naar een andere baan” is jezelf voor de gek houden. Iets ‘willen’ of ‘gaan’ doen is totaal iets anders dan het doén. Stop met de bullshit van willen, wensen, hopen en dromen, en start met werkelijk creëren en doén.

http://www.kickassleven.nl/

Dec 26, 2016

Vandaag een gouden tip voor meer rust in je kop.

Internet slokt je aandacht op om je aandacht vervolgens volledig af te leiden. De hele dag ‘on’ zijn is een mega factor voor stress en een gebrek aan je rust in je hoofd.

http://www.kickassleven.nl/

Dec 22, 2016

De drie fases van gewoontes aanleren zijn cruciaal voor het aanleren van een nieuwe gewoonte. En laten we eerlijk zijn, er zijn gewoontes die je hebt die jou niét helpen bij jouw kickassleven. Hoe je daar vanaf komt, hoe je die omvormt tot goed werkende gewoontes, nemen we vandaag door.

 

http://www.kickassleven.nl/

Dec 20, 2016

Vandaag geef ik je 7 zeer waardevolle inzichten die je gaan helpen jouw grote doelen waar te maken, zoals ze ook ons hielpen bij onze grote doelen.

Maak van deze 7 punten een gewoonte, blijf erop focussen en je zult merken dat het een mega verschil gaat maken in het wel of niet bereiken van je doelen.

http://www.kickassleven.nl/

Dec 8, 2016

Vandaag heb ik het over waarom je na 7 keer vallen toch nog een 8ste keer moet opstaan

Waarom zou je nog 7 keer vallen toch nog een 8ste keer opstaan? Het is immers al 7 keer niet gelukt dus wat maakt het dat het nu wel zal lukken? Een ding is zeker, als je niet weer terug opstaat nadat je bent gevallen dan zul je zeker nooit komen waar je wilt komen. Ook wij stonden recent nog op het punt van opgeven maar besloten toch weer op te staan. Hoe vaak ben jij bereid weer op te staan nadat je bent neergegaan?

 

http://www.kickassleven.nl/

Dec 6, 2016

In deze aflevering vertel ik hoe gevaarlijk het is als je alleen maar zit de hele dag

Astronauten verliezen in de ruimte enorm snel heel veel botdichtheid waardoor ze heel zwak terug komen op aarde. Gelukkig herstelt dit op aarde weer heel snel maar ook al kom je nooit in de ruimte dan nog verlies je elk jaar een beetje van je botdichtheid. Een manier om dit proces te vertragen is door beweging. Probeer vooral niet hele dagen te zitten en zo min mogelijk te bewegen maar beweeg minimaal 30 minuten per dag en sport meerdere keren per week. Hoe waardevol vind jij jouw lijf?Hoe kom jij aan genoeg beweging per dag?

 

http://www.kickassleven.nl/

Dec 4, 2016

In deze aflevering vertel ik wat het effect is van krachtig denken op je lijf in bepaalde situaties

Stel je voor dat jij een schoonmaker bent en je krijgt precies per taak te horen wat het positieve effect is op je lichaam. Een vriend van je is ook schoonmaker maar heeft niets te horen gekregen en is zich niet bewust van deze positieve effecten. De kans is zeer groot dat jij na een paar maanden goede fysieke progressie hebt gemaakt en jouw vriend nog exact hetzelfde is. Dit heeft alles te maken met de manier van denken over jezelf. Als jij weet dat ergens positieve gevolgen aan hangen zul je daar ook bewust naar gaan leven. Hoe denk jij in het vervolg over jezelf?

 

http://www.kickassleven.nl/

Dec 2, 2016

Vandaag heb ik het over een werkbare manier om met problemen om te gaan

Mocht zich een probleem voordoen heb je de keuze om hier heel erg van te balen en er heel erg over te gaan nadenken zonder concrete actie. Een andere, veel beter werkbare, manier om er mee om te gaan is door heel kort te analyseren wat het probleem is om vervolgens direct door te pakken richting mogelijke oplossingen. Wat doe jij in het vervolg als zich een probleem voordoet?

 

http://www.kickassleven.nl/

Nov 30, 2016

In deze korte aflevering vertel ik welke twee opties je hebt om een jouw kickassleven te creëren

Het is vrij simpel, je kiest ervoor om alle beslissingen in je leven op je goede gevoel te maken of je kiest ervoor om steeds de volgende stap te zetten ook al voelt het niet altijd even prettig. Welke keuze maak jij?

 

http://www.kickassleven.nl/

Nov 28, 2016

In deze aflevering vertel ik hoe jij kunt bepalen of je wel of geen succes zult behalen

Een ding die alle succesvolle mensen gemeen hebben is dat zij allemaal de gewoonte hebben dat ze altijd doen wat ze moeten doen om te komen waar ze willen komen. Ongeacht of ze zich nu wel of niet goed en zelfverzekerd voelen. Als jij voor jezelf die gewoonte al hebt of bereid bent die te ontwikkelen dan kun je voor jezelf al voorspellen dat je de successen kunt behalen waar je zo hard voor werkt.

 

http://www.kickassleven.nl/

Nov 26, 2016

Vandaag ga ik dieper in op hoe je een gebrek aan zelfvertrouwen kunt overwinnen

Het is heel gemakkelijk om nog maar niet te starten met het bewandelen van de route naar het grote doel omdat je je er nog niet klaar voor voelt. Wanneer je niet start is een ding heel zeker, je zult je doel niet bereiken. Wachten totdat je er klaar voor bent is vaak de reden om maar nooit te starten omdat er altijd iets is waardoor je je er niet klaar voor voelt. De enige manier om hier mee om te gaan is door gewoon te starten ook al voel je je er nog niet klaar voor. Door de actie die je onderneemt zul je leren dealen met het gevoel en juist het zelfvertrouwen ontwikkelen om door te gaan. Laat jouw droomleven niet afhangen van het zelfvertrouwen gat!

 

http://www.kickassleven.nl/

Nov 24, 2016

In deze aflevering vertel ik welke vraag je jezelf meerdere keren per dag zou moeten stellen elke dag bestaat uit meerdere acties die je doet om je leven te kunnen leiden

Vaak zijn deze acties zo gewoon geworden dat er niet meer wordt nagedacht over het nut en de functionaliteit van de acties. Je doet ze gewoon omdat je ze altijd doet. Om je dagen functioneler te maken kun je jezelf meerdere keren per dag de vraag stellen of de acties die je doet werkbaar zijn. Of de acties bijdragen aan levensplezier. Wanneer dat niet het geval is en je concludeert dat het meer een gewoonte is geworden dan een nuttige bezigheid dan wordt het tijd daar iets mee te gaan doen.

http://www.kickassleven.nl/

Nov 22, 2016

In deze aflevering heb ik het over hoe je kunt kijken naar obstakels op een opbouwende manier

De weg richting je doel is nooit 100% recht. Je zult altijd met kleine of wat grotere obstakels te maken krijgen die jou het moeilijker maken om bij het doel te komen. Hoe jij met die obstakels omgaat maakt dat jij wel of geen succes behaald. Een hele goede manier om naar obstakels te kijken is zoals een kampioen dat doet. Hoe je dat precies kunt doen vertel ik in deze episode.

http://www.kickassleven.nl/

Nov 20, 2016

Vandaag is het weer tijd voor een korte update over de stand van zaken omtrent onze permanente wereldreis

We zitten inmiddels op een kleine 5 weken voor vertrek en onze conclusie tot zover is dat we het nog steeds niet heel erg druk hebben met voorbereiden. De tickets zijn inmiddels geboekt, het visum is aangevraagd, de gym inhoud is verkocht en ons huis staat inmiddels ook te huur. Spullen hebben we al steeds minder dus veel opruimen hoeft ook niet meer. Het kan zijn dat wij er erg gemakkelijk over denken en dat straks blijkt dat we van alles vergeten zijn voor te bereiden of het is gewoon minder ingewikkeld dan het lijkt om permanent op wereldreis te gaan :)

http://www.kickassleven.nl/

Nov 18, 2016

Vandaag leg ik uit waarom het zo belangrijk is om naar de feiten te kijken en dat op gevoel af gaan niet altijd juist is


Een goed gevoel hebben bij iets of over een bepaalde situatie is heel erg fijn en kan zeker voor een positieve flow zorgen. Maar een goed gevoel hebben betekent nog niet dat het per definitie ook echt goed is. Kijk altijd naar de feiten en laat vanuit de feiten het goede gevoel toe. Dan weet je zeker dat het terecht is en je niet teleurgesteld zult worden.


http://www.kickassleven.nl/

Nov 16, 2016

In deze aflevering vertel ik welke 9 stappen jouw helpen om de flow te vinden om daarmee je doelen te bereiken


Niets is zo fijn als volledig in de flow zitten op weg naar resultaat en de doelen die jij wilt bereiken. Luister in deze episode naar de 9 stappen die jou in de flow kunnen brengen en laat je niet meer tegenhouden op weg richting je doelen.


http://www.kickassleven.nl/

Nov 14, 2016

In deze aflevering vertel ik welke 3 regels jou naar meesterschap kunnen leiden


Meesterschap bereiken in iets dat je graag doet klinkt misschien supergaaf maar is in werkelijkheid helemaal nog niet zo gemakkelijk. Vandaag vertel ik je welke 3 regels je moet aanhouden om het een stukje makkelijker te maken.


http://www.kickassleven.nl/

Nov 12, 2016

Vandaag vertel ik hoe je je focus kunt trainen in de mentale gym


Met alle afleidingen is het soms moeilijk focus te bewaren en veel gedaan te krijgen. Het sleutelwoord hierin is, Focus. Als jij weet wat je wilt en werkt daar met volle focus naartoe dan laat je je niet afleiden. Als de focus er niet is zal er weinig gedaan worden. Ga naar de mentale gym en train je focus. Het is niet moeilijk maar doe het wel!


http://www.kickassleven.nl/

1 2 3 4 Next »